Profera, ramen en deuren die een leven lang meegaan.


Ramen

Aluminium, PVC of hout, elk materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen met bijhorende voordelen. Dankzij voortdurende kwaliteitscontroles en investeringen slaagt Profel erin maatproducten van een uitzonderlijke kwaliteit aan te bieden.
Lees meer

Deuren

Deuren zijn erg belangrijk voor de uitstraling van een huis. Profel heeft een quasi onbeperkt aanbod aan mooie deuren met tal van voordelen.
Lees meer

 

Onze glasheldere beloften

Ideale ramen en deuren zijn deze waarbij u kan genieten van een uitstekend service en dit zowel voor, tijdens als na de plaatsing. Wij hebben onze betrokkenheid gebundeld in 3 glasheldere beloftes

Lees meer

Alles begint met een goed advies

Een offerte maak je niet zomaar. Om een goede inschatting te kunnen maken van de kosten, is een grondige analyse van je wensen en je huis nodig. Bij bestaande woningen komen we even langs voor een nauwkeurige opmeting en om te analyseren wat er precies nodig is.

Lees meer

Een goede plaatsing is cruciaal

Met onze eigen vakmensen staan we in voor een perfecte plaatsing van uw ramen en deuren. We beschikken niet alleen over het keurmerk “Profel Expert”, we ruimen steeds op na de werken en laten alles netjes achter.

Lees meer

Showroom

Oudemanstraat 59

1840 Londerzeel

Enkel open op afspraak!