Deuren in PVC, aluminium, hout

Deuren zijn erg belangrijk voor de uitstraling van een huis. Onderzoek heeft dan ook aangetoond dat maar liefst 80% van de bouwers en verbouwers eerst een voordeur kiest en dan pas de bijpassende ramen. Profel heeft een quasi onbeperkt aanbod aan mooie deuren met tal van voordelen: ze zijn hyperveilig en allemaal standaard uitgevoerd met een pen/haakslot, ze zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en doorstaan moeiteloos de tand des tijds en ze leveren uitstekende prestaties voor het E-peil van uw woning. Dit allemaal ongeacht of u nu kiest voor deuren in Aluminium, PVC of Hout.

Aluminium deuren | Een sterke keuze

Of u nu kiest voor een klassieke of een moderne stijl, u maakt steeds een ijzersterke keuze! Het gemoffeld aluminium is beschikbaar in de 22 unieke Profel-kleuren en de standaard RAL-kleuren. Binnen het klassieke gamma bieden we u facetschrijnwerk of reliëfpanelen aan, binnen het moderne gamma kan u kiezen tussen de Q-line en de Rainure-stijl.

PVC deuren | Duurzaamheid troef

Duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en voortreffelijke isolatiewaarden zijn 3 sterke troeven die Profel u kan bieden, ongeacht of u nu kiest voor klassieke, moderne of landelijke stijl. Daarnaast kan u kiezen uit een uitgebreid gamma aan deurgrepen en andere toebehoren. Alles is van een topkwaliteit en bezorgt u een verhoogd gevoel van veiligheid.

Houten deuren | Vakmanschap en Meesterschap

Al eeuwenlang is hout een erg populair product voor ramen en deuren omwille van de gekende voordelen: hout biedt een uitstekende warmte- en geluidsisolatie en voelt in alle omstandigheden warm aan. In combinatie met het vakmanschap van Profel zorgt dit voor een schitterend afgewerkt kwaliteitsproduct.

Showroom

Oudemanstraat 59
1840 Londerzeel

Enkel open op afspraak!