Ramen in pvc, aluminium, hout

Aluminium, PVC of Hout, elk materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen met bijhorende voordelen. Naast de prijs is ook de kwaliteit een doorslaggevend element. Dankzij voortdurende kwaliteitscontroles en investeringen slaagt Profel erin maatproducten van een uitzonderlijke kwaliteit aan te bieden. Profel staat dan ook voor tot in de puntjes verzorgde en afgewerkte producten, voor welk materiaal u ook kiest.

ALUMINIUM Ideaal voor slanke raampartijen

Omdat aluminium een licht materiaal is, is het uitermate geschikt indien u op zoek bent naar slanke of grote raampartijen. Daarnaast zijn aluminium ramen ongevoelig voor weersomstandigheden, zeer gemakkelijk te onderhouden en bieden ze een zelden geziene thermische en akoestische isolatie. Wenst u strak modern of speels klassiek? Met aluminium kunt u alle kanten uit!

PVC Alle vormen, stijlen en kleuren

Duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en uitstekende isolatiewaarden zijn zeer forse troeven van pvc. Bij Profel zijn pvc ramen technische hoogstandjes die bovendien leverbaar zijn in elk gewenst decor (effen, houtnerfstructuur, houtimitatie, bicolor).

MATO Het beste van twee werelden

MATO ramen bestaan uit pvc aan de binnenzijde en gemoffeld of geanodiseerd aluminium aan de buitenzijde. Op die manier combineert u de elegantie van aluminium ramen met de isolatiewaarden van pvc. De MATO ramen zijn perfect combineerbaar met aluminium schuifdeuren en kunnen zowel in nieuwbouw als in renovatie worden toegepast.

HOUT Maatwerk waar u van houdt

Profel heeft een klassiek/landelijke en een moderne lijn en dit zowel in afrormosia, in meranti als in fadura. Beide stijlen kunnen met verschillende vormen worden aangevuld. Welke stijl of vorm u ook kiest, de ramen behouden op elk moment hun functionele en technische prestaties.

Showroom

Oudemanstraat 59
1840 Londerzeel

Enkel open op afspraak!